e Festival Hipersons 2005:: 19-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 19-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2005
Dissabte 19/11 – CeBar. CCCB
Nit BankRobber. El futur d’un dels segells del moment

logobankrobber

Si hi ha un segell que hagi crescut de forma espectacular en els darrers dos anys a Barcelona, aquest és BankRobber. Eclèctics, entussiastes i amb un olfacte envejable compten a les seves files amb dos dels projectes que més repercussió han tingut durant aquest any 2005: Sanjosex i Guillamino.
Però, ara és l’hora de Mazoni i El Chico con la Espina en el Costado. Dues formacions que poden sorprendre tant com les dues anteriors. Mazoni farà l’estrena en directe de les noves cançons que sortiran en el seu segon treball.

El Chico con la Espina en el Costado
Amb el seu primer disc, Tú rompió mi corazón, El Chico Con La Espina En El Costado s’acosta a la llista de grans treballs de ruptures que ha donat la recent història del pop, como l’imprescindible Blood on the tracks de Dylan o Honestidad brutal de Calamaro. El Chico es defensa de l’infortuni amb unes cançons que són més melancòliques que tristes, himnes per als tímids valents que es creixen devant de les aventures més èpiques. Hereu de l’indie (Surfin’ Bichos, Magnetic Fields) a la vegada que del Serrat dels 70, té preferència per les cadences lentes i els sons orgànics

Mazoni
Després d’abandonar Holland Park, Jaume Pla s’ha concentrat totalment en el seu projecte en solitari, Mazoni. A l’Hipersons presentarà les cançons del seu imminent disc Esgarrapada i també reviurà l’univers evocador i intimista de l’anterior, 7 songs for a sleepless night. Mazoni eixampla el seu ventall d’influències a Esgarrapada, un nou disc al que ja està donant els últims retocs. És un collage a l’estil de l’Exile on Main Street dels Rolling Stones, l’Odelay de Beck o el Parklife de Blur, però amb un so actualitzat on l’electrònica conviu amb arranjaments orgànics.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )