e Festival Hipersons 2005:: 26-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 26-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2005
Dissabte 26/11- SIDECAR
L’enèssima resurrecció del rock’n’roll

El rock’n’roll no ha mort mai. O com a mínim ha ressucitat tantes vegades com ha mort. Una de les evidències és aquesta nit dedicada a dues bandes de rock’n’roll. Uns, Ovni, amb un primer treball recentment publicat i amb un directe que no deixa indiferent; i uns altres, Vyvian, amb més cara dura que una altra cosa… però no forma part això del rock’n’roll?

ovni1

Ovni
Dos argentins arribats a Espanya ara fa uns cinc anys són el detonant d’aquest grup de rock el qual, després de les expectatives generades amb un EP confirmen el seu talent i la seva solidesa amb un nou treball, 1984, que és el que presentaran a la sala Sidecar de Barcelona. Un informador clandestí ha fet arribar aquest comentari sobre la banda: “si en su anterior trabajo destacaba la urgencia y la frescura de sus temas, ahora nos presentan una colección de canciones redondas de principio a fin, donde dejan su huella unas influencias más rockeras, incluso más punk, pero desde un mundo más oscuro donde dan cobijo a unos textos llenos de angustia, miedos y rabias”. Doncs això.

vyv2

Vyvian
Tres músics procedents o membres de diverses formacions barcelonines (ego:tRip, Mishima, Songstore, Felicidadblanch…). Tres individus amb ganes de fer música tal com raja. Bateria, guitarra i baix-veu: un power trio que proposa un repertori de rock’n’roll pocasolta i gamberro, tot mirant de reüll el so més rock de la New Wave dels 80. Energia, espontaneïtat i diversió.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )