e Festival Hipersons 2005:: 26-11 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 26-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2005
Dissabte 26/11- SIDECAR
L’enèssima resurrecció del rock’n’roll

El rock’n’roll no ha mort mai. O com a mínim ha ressucitat tantes vegades com ha mort. Una de les evidències és aquesta nit dedicada a dues bandes de rock’n’roll. Uns, Ovni, amb un primer treball recentment publicat i amb un directe que no deixa indiferent; i uns altres, Vyvian, amb més cara dura que una altra cosa… però no forma part això del rock’n’roll?

ovni1

Ovni
Dos argentins arribats a Espanya ara fa uns cinc anys són el detonant d’aquest grup de rock el qual, després de les expectatives generades amb un EP confirmen el seu talent i la seva solidesa amb un nou treball, 1984, que és el que presentaran a la sala Sidecar de Barcelona. Un informador clandestí ha fet arribar aquest comentari sobre la banda: “si en su anterior trabajo destacaba la urgencia y la frescura de sus temas, ahora nos presentan una colección de canciones redondas de principio a fin, donde dejan su huella unas influencias más rockeras, incluso más punk, pero desde un mundo más oscuro donde dan cobijo a unos textos llenos de angustia, miedos y rabias”. Doncs això.

vyv2

Vyvian
Tres músics procedents o membres de diverses formacions barcelonines (ego:tRip, Mishima, Songstore, Felicidadblanch…). Tres individus amb ganes de fer música tal com raja. Bateria, guitarra i baix-veu: un power trio que proposa un repertori de rock’n’roll pocasolta i gamberro, tot mirant de reüll el so més rock de la New Wave dels 80. Energia, espontaneïtat i diversió.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )