Skip to content


~ Esmorzar setembre’08 (Vic): polítiques per la música II

Escrit el 20/09/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , , .

iconodesayuno4Polítiques per la música centrades en els ciutadans II. _20/09/08. Vic

Jordi Oliveras, Josep Martín, Eva Vilaró.

Proposem pensar sobre les polítiques relacionades   amb la música (les que duen a terme les administracions públiques,   però també les que la indústria, els artistes i els ciutadans   contribuïm a configurar), centrant-nos en la pregunta de fins a quin   punt centren la seva atenció en el bé cultural del conjunt dels   ciutadans. És a dir, proposem mirar-ho més enllà de les necessitats   del sector.Últims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )