e ~ Esmorzar setembre'08 (Vic): polítiques per la música II | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar setembre’08 (Vic): polítiques per la música II

Escrit el 20/09/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , , .

iconodesayuno4Polítiques per la música centrades en els ciutadans II. _20/09/08. Vic

Jordi Oliveras, Josep Martín, Eva Vilaró.

Proposem pensar sobre les polítiques relacionades   amb la música (les que duen a terme les administracions públiques,   però també les que la indústria, els artistes i els ciutadans   contribuïm a configurar), centrant-nos en la pregunta de fins a quin   punt centren la seva atenció en el bé cultural del conjunt dels   ciutadans. És a dir, proposem mirar-ho més enllà de les necessitats   del sector.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )