e ~ Esmorzar setembre'08: la ràdio que volem. | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar setembre’08: la ràdio que volem.

Escrit el 30/09/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno3La ràdio que volem: El paper de la ràdio en la cultura musical. _30/09/08

Introdueix el tema: Jaume Piqué i Abadal i Jordi Beltran

El sector musical demanava una ràdio catalana com a instrument fonamental per la difusió de la música.  Ara, ens volem preguntar amb els qui vulgueu assistir on està aquest  debat. Ha quedat satisfeta aquesta necessitat? S’ha donat per  perduda? Segueix essent necessari un instrument troncal per articular  la comunicació musical? Internet ha canviat les coses? Volem tots la  mateixa ràdio, o hi ha ideals molt diferents?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )