e Festival Hipersons 2005:: 11-11 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 11-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , , , .

Festival Hipersons 2005
Divendres 11/11 – CONVENT DE SANT AGUSTÍ
La cançó despullada. Cantants sense grup

carabenraquel-collision

ramonfaura
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Els cantants de tres grups que habitualment defensen les cançons acompanyats dels arranjaments, les bases rítmiques i la presència escènica dels seus companys, reben l’encàrrec de prescindir d’aquests elements i presentar les cançons despullades, amb l’únic acompanyament de les seves guitarres.
Els protagonistes: Raquela Pascual, sense la contundència sonora dels seus Collision; David Carabén, sense el vestit preciosista dels Mishima; i Ramon Faura, sense la complicitat de la superbanda que darrerament acompanya Le Petit Ramon. Tots tres amb la oportunitat inèdita d’emocionar, divertir i establir un contacte directe amb el públic.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )