e Festival Hipersons 2005:: 11-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 11-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , , , .

Festival Hipersons 2005
Divendres 11/11 – CONVENT DE SANT AGUSTÍ
La cançó despullada. Cantants sense grup

carabenraquel-collision

ramonfaura
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Els cantants de tres grups que habitualment defensen les cançons acompanyats dels arranjaments, les bases rítmiques i la presència escènica dels seus companys, reben l’encàrrec de prescindir d’aquests elements i presentar les cançons despullades, amb l’únic acompanyament de les seves guitarres.
Els protagonistes: Raquela Pascual, sense la contundència sonora dels seus Collision; David Carabén, sense el vestit preciosista dels Mishima; i Ramon Faura, sense la complicitat de la superbanda que darrerament acompanya Le Petit Ramon. Tots tres amb la oportunitat inèdita d’emocionar, divertir i establir un contacte directe amb el públic.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )