e Festival Hipersons 2001 - NativaNativa
Skip to content


Festival Hipersons 2001

Escrit el 01/08/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , , , , , , .

cartelhipersons01

HIPERSONS 01
El festival de música independent de Barcelona

La Bàscula.
14 i 15 de desembre de 2001

El 14 i 15 de desembre de 2001, va tenir lloc la 5a edició del Festival Hipersons, a La Bàscula. El festival va assolir un èxit de públic notable, tot i realitzar-se enmig de l’onada de fred i neu que vàrem patir a Catalunya aquella setmana. El divendres 14, dia de la nevada que va col.lapsar la ciutat, vuitanta “herois” vàren poder gaudir de les actuacions de Songstore i Carrots, que també vàren superar les circumstàncies adverses amb actuacions a l’alçada dels seus treballs. Love of Lesbian van haver de suspendre la seva actuació degut a que alguns components es van quedar atrapats sense poder arribar a la sala. El dissabte 15 tot va ser molt més agraït: unes 300 persones van omplir la sala i el concert va ser una maravella en conjunt. Balago, Les Clémentines, Ego:Trip i Mishima, van demostrar que la programació de l’Hipersons es assenyada i realment respòn al seu enunciat (el millor que s’està fent a la ciutat en pop).

PROGRAMA

Divendres 14 de desembre
Carrots
Songstore
Love of Lesbian

Dissabte 15 de desembre
Clementines
Balago
Ego:TripÚltims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )