e Fòrum d’Indigestió 2007. Xavier Riembau |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2007. Xavier Riembau

Escrit el 05/08/2008 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2007. Xavier Riembau.
Discogràfica Bankrobber.

| l’Arbre gran està caient tot sol |

[youtube uO5BOFOSuVk]

[…] havia titulat la intervenció “Homenatge a Bob Marley” […] perquè una cançó d’en Marley de l’any 1971 que es diu “Small axe” parlava de com una petita destral tallava l’arbre gran. Una metàfora de com un segell independent podria ser com una petita destral amb què intentar fer caure les grans corporacions de la indústria musical, l’arbre gran. I vindria una mica a col·lació del moment en què ens trobem amb la indústria discogràfica. […] Estem en un moment de la indústria discogràfica, sobretot a nivell massiu, que aquesta petita destral no cal que talli l’arbre perquè tot sol està caient. […] I són les petites corporacions, aquesta gent que està treballant des de l’underground, la que té, no sabem si les solucions, però que si està bastant atenta pot portar a terme el que seria la promoció de la seva música. […] Crec que nosaltres, des del nostre model, el que intentem fer és mostrar que el més important és la música. […] L’objecte musical basat en el CD està abocat a desaparèixer, el que s’intenta fer és treballar amb l’artista. […] Allò important és fer arribar la música a la gent. Si les restriccions a nivell d’horaris i sales està malament doncs intentarem combatre-ho d’una forma o altra. Fer-ho des d’una perspectiva, en aquest cas, interectuant, insisteixo, amb tota la gent implicada: artistes, plataformes que organitzen festivals […] En situacions tan dolentes com aquestes és quan realment hem de mirar endavant i fer treballar la imaginació i deixar això…que la música soni […]”


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )