e Fòrum d'Indigestió 2007. Francesc Sánchez | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2007. Francesc Sánchez

Escrit el 05/08/2008 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2007. Francesc Sánchez.
Actualment Cap de Premsa del Festival Internacional de la Porta Ferrada, delegat a Catalunya de la discogràfica Nuevos Medios, Cap de Premsa de CONTRABAIX i del Festival de Blues & Ritmes de Badalona.

| Una nit al F.E.A. li fa veure la llum |

[youtube eXvpbykJtXg]

“[…] La pregunta era… com està la situació actual a la ciutat? Doncs francament malament. No tenim on projectar les novetats. On projectar la feina dels artistes.Però tampoc no tinc la solució. L’única cosa que se m’acut és que hauríem de començar a estirar del fil de les noves tecnologies i us ho explicaré amb un exemple. L’altre dia una neboda meva de vint-i-un anys, que ha confeccionat una cançó, em va trucar i em va dir: “Tiet! Toco a les Basses. Vine’m a veure”. I vaig anar-hi. Per sorpresa meva, a les deu de la nit i a la porta de les Basses hi havia com unes cinc-centes persones fent cua, disposades a pagar deu euros per assistir al F.E.A., una cosa que jo no coneixia de res […] A la cua vaig començar a sentir una paraula que em sobtava: Què carai és el “myspace” dels nassos? […] L’endemà vaig dir-me, doncs mirem això del myspace a veure què és […] Jo ara ja tinc la meva pàgina al “myspace” i em cartejo amb en Lou Reed. M’ha arribat fa poques hores la informació que diu que ell passarà per Europa presentant el seu disc Berlín […] Hem de donar-li una volta a la idea promocional. Un pas endavant i entrar de cap a les noves tecnologies. Myspace o els Bloggs o el que sigui per poder recuperar una miqueta aquella independècia que teníem ara fa vint-i-quatre anys […]”


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )