e Fòrum d'Indigestió 2007. Francesc Sánchez | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2007. Francesc Sánchez

Escrit el 05/08/2008 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2007. Francesc Sánchez.
Actualment Cap de Premsa del Festival Internacional de la Porta Ferrada, delegat a Catalunya de la discogràfica Nuevos Medios, Cap de Premsa de CONTRABAIX i del Festival de Blues & Ritmes de Badalona.

| Una nit al F.E.A. li fa veure la llum |

[youtube eXvpbykJtXg]

“[…] La pregunta era… com està la situació actual a la ciutat? Doncs francament malament. No tenim on projectar les novetats. On projectar la feina dels artistes.Però tampoc no tinc la solució. L’única cosa que se m’acut és que hauríem de començar a estirar del fil de les noves tecnologies i us ho explicaré amb un exemple. L’altre dia una neboda meva de vint-i-un anys, que ha confeccionat una cançó, em va trucar i em va dir: “Tiet! Toco a les Basses. Vine’m a veure”. I vaig anar-hi. Per sorpresa meva, a les deu de la nit i a la porta de les Basses hi havia com unes cinc-centes persones fent cua, disposades a pagar deu euros per assistir al F.E.A., una cosa que jo no coneixia de res […] A la cua vaig començar a sentir una paraula que em sobtava: Què carai és el “myspace” dels nassos? […] L’endemà vaig dir-me, doncs mirem això del myspace a veure què és […] Jo ara ja tinc la meva pàgina al “myspace” i em cartejo amb en Lou Reed. M’ha arribat fa poques hores la informació que diu que ell passarà per Europa presentant el seu disc Berlín […] Hem de donar-li una volta a la idea promocional. Un pas endavant i entrar de cap a les noves tecnologies. Myspace o els Bloggs o el que sigui per poder recuperar una miqueta aquella independècia que teníem ara fa vint-i-quatre anys […]”


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )