e Fòrum d’Indigestió 2007. Enric Montefusco |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2007. Enric Montefusco

Escrit el 05/08/2008 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: , .

Fòrum 2007. Enric Montefusco.
Membre d’Standstill. Responsable del segell Buena Suerte.

| Gestió en temps de precarietat |

[youtube 7Xqo1Qmfyak]

“[…] Després de molts anys i amb les circumstàncies actuals on la cultura de masses elimina tot allò que no genera res econòmicament i amb immediatesa, i amb una política cultural molt rígida, poc dinàmica i moltes vegades polititzada, se’ns deixa en un lloc estrany a molts músics i artistes que tenim coses a dir i que tenim coses en comú amb la gent que no és artista […] En aquestes circumstàncies hem de ser positius i enlloc de fer moltes coses o grans projectes (perquè els mitjans no els tenim i no ens arriben) el que hem de fer és afinar els continguts i intentar anar a l’essència d’aquesta identitat que intentem generar els artistes, aquest objecte amb el que la gent s’ha d’identificar després. Per aconseguir això és molt important fer pròpia la teva singularitat, buscar-la i intentar anar més lluny. Fer d’ella el que et diferencia dels altres crec que és el camí per arribar a la complicitat que al final crec que és el que importa. L’única eina per aconseguir això és l’enginy, la paciència i, si pot ser, la coherència […] Penso en això de les identitats i m’imagino per exemple al Serrat que si s’asseu a la cadira d’aquí, s’asseu tot un poble[…] és això el que hem de buscar. Que això sigui possible. Tant per un costat com per l’altre. Que hi hagi persones que siguin capaces de transmetre això. Personalment crec que és possible sigui en les circunstancies que sigui, encara que siguin tant dolentes com les actuals […]“


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )