e ~ Esmorzar juny'08: consum musical | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar juny’08: consum musical

Escrit el 10/06/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno5Consum musical i posició social _10/06/08

Introdueix el tema: Josep Verdaguer

“És  prou estesa la tendència a pensar que tots som lliures i iguals davant la música, i que senzillament triem les nostres preferències musicals. Però   també hi ha molta gent o circumstàncies en les que hom pensa que el consum musical, especialment el de les músiques consumides per la majoria, és el resultat de la intervenció d’instàncies poderoses que imposen determinada música, a la cerca de rèdits polítics o econòmics. Per aprofitar adequadament ambdues idees i anar més enllà, el que cal és plantejar-se les condicions socials a partir de les quals l’individu exerceix la seva elecció i és susceptible de ser seduït o manipulat per unes determinades propostes.”

Crònica de l’esmorzar
Àudio de l’esmorzar: Consum musicalÚltims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )