e Albert Pla | Salamandra | | Nativa
Skip to content


Albert Pla | Salamandra |

Escrit el 03/06/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

23/05/2008

Guitarres de luxe, Jordi Busquets i Diego Cortés, dosis de veintegenarios reinterpretades amb més percentatge de rock, reflexions políticament incorrectes, humor hilarant i bisos dedicats als clàssics com la poètica escatològica del “ho sento molt”. TOYKEXOHUMO és un monòleg musical que no deixa indiferent, que transmet i captiva i l’Albert un boig clarivident, que afina quan desafina, com diu en Sisa d’en Pau Riba, i que aconsegueix transformar composicions no molt originals en propostes peculiars, petites rareses que ens fan pensar en la importància que té la interpretació en això del directe. I tornem a casa pensant en la historia de la “colilla” que va aconseguir incendiar els Estats Units d’America i el patiment de tenir una novia terrorista. Passant de tot. //

Jac CireraÚltims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )