e Nativa 44 | Nativa
Skip to content


Nativa 44

Escrit el 10/05/2008 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa44PDF: [download id=”66″]

Reportatge: Quixots, Tirants, tragèdies gregues i històries d’amor sobre la música en viu a Barcelona.
Entrevista: Electroputas
Entrevista: Lek Mun
Entrevista: Albert Giménez
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras), Reduccions (Joan-Elíes Adell), Comentaris al marge (Ramon Faura Coll), Sacré! (Victor Nubla), Ho deixo anar (Xavier Alamany)
Re-visions:
– Directes: Mazoni, Román, Dorit Chrysler vs Reac Table, Eduard Iniesta, Bad Sessions: Hedtrip + Nothink, How Dare U, Exile: Guillamino + Manuel García, Antònia Font, Carlos Cros y los 400 golpes, Clon Festival, El Cavall Guanyaor i la seva orquestra.
– Enregistraments: Punk is not Dead, Buffetlibre.net, Slowbeats.net, Indienauta.com, Eduard Iniesta, It’s Not Not, La Brigada, Los Des-conciertos de 25hombres, Charades, Espaldamaceta, Chest, Naraina Nano !, Praga, CaboSanRoque.
– Intermediaris: Transports Ciberians, I+D, Jaume Vilaseca Quartet.
Pre-visions.
Activistes: Max SunyerÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )