e ~ Esmorzar maig’08: l’espai de la música |Nativa
Skip to content


~ Esmorzar maig’08: l’espai de la música

Escrit el 20/05/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno6L’espai de la música. _ 20/05/08
Introdueix el tema: Xavier Maristany

L’espai de la música. Tendim a ubicar els sons, i sobretot “la música” en una mena de cavitat abstracta, terra de ningú. Idealitzem el lloc, el convertim en art. Aquí l’espai de la reproductivitat, allí el no-lloc de la creativitat, de la música. Però la música també ocupa un   espai. Un passatge imaginat, en el qui la fa i en el qui la rep. I un espai físic, allí on sona.Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )