e Article: Sacré! (Nat 44) | Nativa
Skip to content


Article: Sacré! (Nat 44)

Escrit el 10/05/2008 per Victor Nubla a la categoria Sacré!.
Tags:

Nat 44 mai_08 Víctor Nubla

Opto per renovar la columna, és una missió possible: per Cap d’Any vaig decidir suprimir la part final d’aquestes col·laboracions, en la qual es recomanava oblícuament un llibre, un disc, una menja i un vi; temia una reacció irada dels lectors, privats d’una guia ràpida bimensual de noms propis per a plaers generals. La veritat és que no s’ha queixat ningú i això certifica la idoneitat de la meva decisió, ara solament em cal trobar un nou model de trencament amb el flux de text que em satisfaci. I penso que l’he trobat. Veureu que, a partir d’aquest número, les inicials de les primeres paraules dels paràgrafs formen una altra paraula. Em queda poc espai, anem per feina. Realment, el que està fent Oscar Abril Ascaso al Centre d’Art Santa Mònica és una acció sense precedents, serà una referència en el futur i confirma que la tercera generació d’artistes conceptuals catalans està ben viva. Aneu-hi, estan programant concerts, xerrades i, a més, trobareu els grups que hi treballen i molts altres agents de la xarxa barcelonina. Subliminal és l’adjectiu que millor descriu la manera de treballar d’OAA, us ho puc ben assegurar.Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )