e Román |Ofici i inspiració| | Nativa
Skip to content


Román |Ofici i inspiració|

Escrit el 15/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
Sala Castelló – 4/05/08

Que Román Gil és no només un excel·lent compositor sinó també un valuós instrumentista va quedar demostrat al concert de presentació de “Vía Láctea” a la Sala Castelló. Un concert entre amics en què van desfilar els temes que formen part d’aquest treball i també hi va haver lloc per re-interpretar David Bowie, Roxy Music o Morrissey en un acte de filiació. La complexitat d’algun dels temes —que es manifesta al disc a través dels arranjaments— no va poder reproduir-se amb suficient nitidesa, cosa que pot suposar un llast. Sent així, van sonar millor atacats des d’un plantejament més acústic, en una autèntica demostració d’ofici i inspiració. //

Marta SoléÚltims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )