Skip to content


Román |Ofici i inspiració|

Escrit el 15/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
Sala Castelló – 4/05/08

Que Román Gil és no només un excel·lent compositor sinó també un valuós instrumentista va quedar demostrat al concert de presentació de “Vía Láctea” a la Sala Castelló. Un concert entre amics en què van desfilar els temes que formen part d’aquest treball i també hi va haver lloc per re-interpretar David Bowie, Roxy Music o Morrissey en un acte de filiació. La complexitat d’algun dels temes —que es manifesta al disc a través dels arranjaments— no va poder reproduir-se amb suficient nitidesa, cosa que pot suposar un llast. Sent així, van sonar millor atacats des d’un plantejament més acústic, en una autèntica demostració d’ofici i inspiració. //

Marta SoléÚltims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )