e Monti |afraid to speak in public| | Nativa
Skip to content


Monti |afraid to speak in public|

Escrit el 10/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: .

“El pasado sábado 29 de marzo, Monti, de los desaparecidos Afraid To Speak In Public volvió a hacer aparición sobre un escenario. Fue breve pero intenso, el de Badalona se volvió a calzar las botas del crossover más salvaje de los 90 para interpretar el tema “Malfunction” de Psilicon Flesh. Los madrileños estaban en la [2] de Barcelona para iniciar su gira de retorno “Engañifa Tour” que les sirve para presentar “No shame”, un recopilatorio con dos temas nuevos y un DVD de la historia del grupo.”

Joan Álamo


Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Amanda says

    Quina banda els “afraid…”…Brutals!Últims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )