Skip to content


Jam de sintetitzadors |Dorit Chrysler VS Reac Table|

Escrit el 14/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
L’Auditori 6/05/08 – Festival Disgressions

Mitja entrada a la sala Oriol Martorell per una de les propostes més atractives del festival Disgressions: Theremin VS Reac Table, passat i present de la música electrònica. Que el theremin li porta 70 anys d’avantatge a la Reac Table es va palesar amb una rotunditat gairebé ofensiva. Mentre Dorit Chrysler “tocava” —és un dir— el theremin pràcticament com qualsevol instrument clàssic,afegint dosis de teatralitat a la interpretació de temes propis i aliens, els creadors del Reac Table no saben encara què fer amb la seva nova joguina. No és res que jugui a la seva contra en l’àmbit de l’experimentació ja que, precisament, d’això es tractava.//

Marta SoléÚltims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )