e Jam de sintetitzadors |Dorit Chrysler VS Reac Table| | Nativa
Skip to content


Jam de sintetitzadors |Dorit Chrysler VS Reac Table|

Escrit el 14/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
L’Auditori 6/05/08 – Festival Disgressions

Mitja entrada a la sala Oriol Martorell per una de les propostes més atractives del festival Disgressions: Theremin VS Reac Table, passat i present de la música electrònica. Que el theremin li porta 70 anys d’avantatge a la Reac Table es va palesar amb una rotunditat gairebé ofensiva. Mentre Dorit Chrysler “tocava” —és un dir— el theremin pràcticament com qualsevol instrument clàssic,afegint dosis de teatralitat a la interpretació de temes propis i aliens, els creadors del Reac Table no saben encara què fer amb la seva nova joguina. No és res que jugui a la seva contra en l’àmbit de l’experimentació ja que, precisament, d’això es tractava.//

Marta SoléÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )