e IT'S NOT NOT "Boun For The Shine" | Nativa
Skip to content


IT’S NOT NOT “Boun For The Shine”

Escrit el 21/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
BCore’08

It’s Not Not ha vuelto con su tercer álbum “Boun for the shine” y sus correspondientes 14 temas. Si hay pasado crítico, recordemos, hay que tomárselos en serio. It’s Not Not. ¿Punk-rock, hard-rock, ajarelán-rock, …? Dejémonos de etiquetas que tan sólo confunden y vamos a lo importante, escucharlos: su música, nuestras reacciones. El sabor. “Boun of the shine” es un álbum difícil de apreciar en un primer momento. La primera visita a sus temas es francamente fría, poco acogedora; posición que cambia radicalmente a medida que repites el encuentro sonoro. Música para un lunes post-fin de semana cargado, para chillar en el coche mientras te escapas de la ciudad, para tender la ropa, para pintar un cuadro, para la fiesta de tu vecina del 4º, para cocinar un maigret de pato a la naranja. Para dormir, no. Música, canciones, temas, que se filtran, que se calman en “Comes and Goes” y se retuercen en “Run for your life”. Me llega a parecer la banda sonora de alguna película aun sin estrenar, mejor o peor. Ahora sí, ahora no, tu sí, tu no. Vamos a divertirnos sin tomárnoslos tan en serio. Repite y decide. //

Mercè LlinàsÚltims comentaris

  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )