e ~ Esmorzar abril'08: polítiques per la música | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar abril’08: polítiques per la música

Escrit el 29/04/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , , , .

esmorzar_politiques_marcal

Polítiques per la música centrades en els ciutadans. _ 29/04/08

Participen: Eduard Miralles, Pedro de Cos, Lluis Cabrera i Marçal Lladó.

La conversa parteix de la tesi d’afirmar que la majoria de les polítiques que s’estan duent a terme en aquesta matèria a Catalunya es centren prioritàriament en el suport a la indústria i els artistes, i consideren als ciutadans principalment com la darrera baula d’una cadena de consum, i no de cap altra manera. La proposta és corroborar o no aquest punt de partida, i imaginar què es podria fer diferent.
Hem convidat a encetar el tema a l’Eduard Miralles (assessor en temes culturals a la Diputació), el Pedro de Cos (responsable de La Bàscula), el Marçal Lladó (membre de Bankrobber) i el Lluis Cabrera (Taller de Músics)

Crònica de l’esmorzar

Àudio de l’esmorzar: polítiques per la músicaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )