Skip to content


~ Esmorzar abril’08: polítiques per la música

Escrit el 29/04/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , , , .

esmorzar_politiques_marcal

Polítiques per la música centrades en els ciutadans. _ 29/04/08

Participen: Eduard Miralles, Pedro de Cos, Lluis Cabrera i Marçal Lladó.

La conversa parteix de la tesi d’afirmar que la majoria de les polítiques que s’estan duent a terme en aquesta matèria a Catalunya es centren prioritàriament en el suport a la indústria i els artistes, i consideren als ciutadans principalment com la darrera baula d’una cadena de consum, i no de cap altra manera. La proposta és corroborar o no aquest punt de partida, i imaginar què es podria fer diferent.
Hem convidat a encetar el tema a l’Eduard Miralles (assessor en temes culturals a la Diputació), el Pedro de Cos (responsable de La Bàscula), el Marçal Lladó (membre de Bankrobber) i el Lluis Cabrera (Taller de Músics)

Crònica de l’esmorzar

Àudio de l’esmorzar: polítiques per la músicaÚltims comentaris

  • Lola: Terrible época la que vivió tu padre, tu madre, yo y tantos. A tu padre lo torturaron sin dejarle pruebas...
  • maria: Excelente.Qué bien escrito está.Mejor imposible
  • Lucas Quejido: Moltes gràcies, company! Estic content perquè, malgrat tot, he aconseguit allò que volia fer, i és que...
  • Laura Alejandra Aramburu: Muy bueno artículo. Muchas gracias.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )