e Eduard Iniesta | Nativa
Skip to content


Eduard Iniesta

Escrit el 17/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

Auditori [bcn], 10/4/2008


Tercer concert del 19è festival de guitarra de Barcelona que recordava la trobada d’ex-escoltes nostàlgics. El virtuosisme dels músics i la gran tècnica de l’Eduard amb tot el que tingui corda, no va ser suficient per trencar la fredor que presentava l’auditori. “Secrets Guardats” presenta menys riscs que els anteriors treballs i un optimisme a vegades exagerat. La seva presentació va generar moments de certa monotonia melòdica i de distància entre els intèrprets, molt tècnics i professionals, i els assistents poc efusius. No obstant, temes com “I Giren” composada pel Katà de Miquel Gil, els solos de mandola i els tints marcadament mediterranis que caracteritzen les cançons del Barceloní, van deixar alguns tasts de folk personal i intimista amb certa capacitat de seducció. //

Amanda TarínÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )