Skip to content


Eduard Iniesta

Escrit el 17/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

Auditori [bcn], 10/4/2008


Tercer concert del 19è festival de guitarra de Barcelona que recordava la trobada d’ex-escoltes nostàlgics. El virtuosisme dels músics i la gran tècnica de l’Eduard amb tot el que tingui corda, no va ser suficient per trencar la fredor que presentava l’auditori. “Secrets Guardats” presenta menys riscs que els anteriors treballs i un optimisme a vegades exagerat. La seva presentació va generar moments de certa monotonia melòdica i de distància entre els intèrprets, molt tècnics i professionals, i els assistents poc efusius. No obstant, temes com “I Giren” composada pel Katà de Miquel Gil, els solos de mandola i els tints marcadament mediterranis que caracteritzen les cançons del Barceloní, van deixar alguns tasts de folk personal i intimista amb certa capacitat de seducció. //

Amanda TarínÚltims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )