e [Àudio_Esmorzar]: Polítiques per la música I |Nativa
Skip to content


[Àudio_Esmorzar]: Polítiques per la música I

Escrit el 29/04/2008 per admin a la categoria Arxius d'audio.
Tags: , , , .

rellotgeÀudio de la introducció realitzada per l’Eduard Miralles (assessor en temes culturals a la Diputació), el Pedro de Cos (responsable de La Bàscula), el Marçal Lladó (membre de Bankrobber) i el Lluis Cabrera (Taller de Músics) a l’esmorzar, “Polítiques per la música centrades en els ciutadans.”,  el dia 29 d’abril del 2008.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )