e ANTÒNIA FONT | Liceu | bcn | Nativa
Skip to content


ANTÒNIA FONT | Liceu | bcn

Escrit el 01/04/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

“Ballantine’s live an impression festival”. 30/3/08

Entrar per primera vegada al Liceu a veure un grup com Antònia Font em recordava l’Ovidi Montllor: “De l’aristocràcia, Palau”. Potser si que ha arribat el nostre temps quan una marca de Whisky patrocina el Gran teatre, tot i que jo, personalment, prefereixo el Laphroaig, com a marca comercial, l’esdeveniment valia la pena. El que semblava que hagués begut whisky abans de cantar era en Pau Debon, pobre, amb veu de constipat el dia de l’actuació, quina mala sort! Tot i això, va fer un gran esforç i va aconseguir un bon nivell vocal quasi tot el concert. Els mallorquins, acompanyats de la “New Royal 4 Quesos Philarmonic Orchestra” van interpretar les cançons de “Coser i Cantar” en el mateix ordre, amb un so fantàstic i només alguns canvis poc perceptibles, que ja van començar a generar reaccions espontànies en un públic que venia més que disposat. I quan el grup va obrir les portes a la participació, el Liceu es va convertir en una festa, fins al punt que la banda va haver d’advertir: “Aviam si cremarem això un altre pic!”. Els Antònia es van moure des de la sobrietat a l’ambient berbenero que recordava els seus inicis en el seu 10è aniversari. 2h i 20 minuts d’un concert que molta gent recordarà. Al menys jo, sempre tindre gravat a la memòria la veu trencada d’en Pau cridant amb totes les energies i en mig del Liceu: “com sa pot imaginar tot això a jo ma sua soberanament sa polla!”.

Jac CireraÚltims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )