e Ojos de Brujo | Espai Movistar | |Nativa
Skip to content


Ojos de Brujo | Espai Movistar |

Escrit el 03/03/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
Campus Sud U.B. , divendres 29 de febrer de 2008

Còctel d’imatge, mestissatge i desinhibició en l’últim concert de la gira Techarí live. Ojos de Brujo va captivar el públic, en part, gràcies al domini de la potent base rítmica de la banda que comença a allunyar-se d’aquelles Jam Sessions Barcelonines, d’on va sorgir, per mostrar molta més precisió i planificació en les seves actuacions. Les arrels flamenques van caracteritzar el concert, amenitzades amb el funk, rumba i hip-hop que els caracteritza. Escoltant Ojos de Brujo un s’adona dels perills existents del gènere de la fusió, que transita entre les sonoritats noves i originals, i la pèrdua de caràcter dels elements de la mescla. Caldrà recordar, en els pròxims passos del grup, que “lo mejor es enemigo de lo bueno”.

Jac CireraÚltims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )