Skip to content


Nativa 43

Escrit el 09/03/2008 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa43PDF: [download id=”65″]

Reportatge: L’ofici d’escoltar. Somnien els iPods amb orelles elèctriques?
Entrevista: Mishima
Entrevista: Fromheadtotoe
Opinió: Editorial, Reduccions, Comentaris al marge, Sacré!, Ho deixo anar (Narcís Corominas, Llibert Fortuny, James Barrie)
Re-visions:
– Directes: Love of Lesbian + The Last 3 Lines + Anika Sade, Manos de Topo + Facto Delafé y Las Flores Azules, Jordi Rossy Trio, Javier Krahe, Miquel Gil, Ojos de Brujo, Lucas 15, El Guincho, Minifestival de Música Independent de Barcelona, Est, The Andersen Project.
– Enregistraments: Carles Mestre y La Sinfónica de Gavà, Acordes con Leonard Cohen, Vía Láctea, Antònia Font, Nisei, Lilith, Venus Anadiomena, Antagònics.
– Intermediaris: Transports Ciberians, I+D.
Pre-visions.
Activistes: Julián FiguerasÚltims comentaris

  • Abc: Interessant reflexió. ¡ Mira por dónde!
  • iiioxoiii: La imatge pels éssers humans és forma de reconeixement més important. Crec que el problema actual prové de...
  • Guillem: A la presidenta de la Fundació Macba, Ainhoa Grandes, que demana que es freni el “desnonament”...
  • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )