e ~ Esmorzar març’08: romanticisme i música popular |Nativa
Skip to content


~ Esmorzar març’08: romanticisme i música popular

Escrit el 11/03/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno8La música popular: una adaptació del romanticisme a la societat de consum_ 11/03/08

Introdueix el tema: David Carabén

A l’esmorzar que vam parlar de les relacions entre música i societat – fa uns mesos- vam parlar de com la idea de l’artista romàntic, que en el segle XIX era cosa d’una minoria, ha trobat la seva màxima difusió en el present. Ara és habitual en la música popular creure i buscar aquell artista individual amb un món singular que llavors era l’ideal. Paradoxalment, una idea que reforçava allò que és únic, singular inassimilable, s’ha convertit en patrimoni de la cultura de masses.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )