Skip to content


MANOS DE TOPO + FACTO DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES

Escrit el 18/02/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

//facto delafé y las flores azules//

//manos de topo//

Apolo, 14 de febrer de 2008

Les dos cares de la moneda el dia, més aviat yanki, dels enamorats. Manos de topo oferia la versió depressiva, punyent i dolguda del tema. El seu punt fort, sens dubte, les lletres ocurrents, directes i incòmodament vertaderes, interpretades a la perfecció per la veu queixosa i ploramiques del Miguel Ángel i acompanyades de composicions pop, el seu característic xilofon i coros que generaven certa imatge a Beach Boys. Tot plegat es va convertir en una còmica tragèdia amorosa, i es que no és pot esperar més d’un grup que, en el seu myspace, posa coma a influències el formatge de Menorca o petardas.com.
La cara dolça l’oferia Facto Delafé y las flores azules amb el seu “Hip-Pop” lluminós i il·lusionant. És increïble la conjunció que existeix entre la veu rítmica de l’Oscar (Delafé) i la melòdica de l’Helena (Las flores azules). L’energia que desprenen captiva al públic i el seu positivisme es mostra original i necessari en el panorama actual. Cal recordar que estarem morts tota la eternitat.

Jac CireraÚltims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )