e MANOS DE TOPO + FACTO DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES | Nativa
Skip to content


MANOS DE TOPO + FACTO DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES

Escrit el 18/02/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

//facto delafé y las flores azules//

//manos de topo//

Apolo, 14 de febrer de 2008

Les dos cares de la moneda el dia, més aviat yanki, dels enamorats. Manos de topo oferia la versió depressiva, punyent i dolguda del tema. El seu punt fort, sens dubte, les lletres ocurrents, directes i incòmodament vertaderes, interpretades a la perfecció per la veu queixosa i ploramiques del Miguel Ángel i acompanyades de composicions pop, el seu característic xilofon i coros que generaven certa imatge a Beach Boys. Tot plegat es va convertir en una còmica tragèdia amorosa, i es que no és pot esperar més d’un grup que, en el seu myspace, posa coma a influències el formatge de Menorca o petardas.com.
La cara dolça l’oferia Facto Delafé y las flores azules amb el seu “Hip-Pop” lluminós i il·lusionant. És increïble la conjunció que existeix entre la veu rítmica de l’Oscar (Delafé) i la melòdica de l’Helena (Las flores azules). L’energia que desprenen captiva al públic i el seu positivisme es mostra original i necessari en el panorama actual. Cal recordar que estarem morts tota la eternitat.

Jac Cirera



Últims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )