Skip to content


LOVE OF LESBIAN + THE LAST 3 LINES + ANIKA SADE

Escrit el 13/02/2008 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

//the last 3 lines//

Salamandra, 8 de Febrer de 2008Ambient New Wave a la Salamandra de la mà d’Anika Sade que va oferir una dosis de nostàlgia pels amants del tecno introspectiu de la ja vella ordre. La perla de la nit, sens dubte, The last 3 lines, que van aparèixer a l’escenari amb imatge de garatge i injectant energia amb potents arranjaments de guitarra. Sorprèn el seu so per la comunicació que generen entre la psicodelia dels 70, el punk contemporani i tornades agradablement enganxoses. Per posar alguna pega, potser van vestir poc l’actuació i això va provocar certa fredor en el públic que coneixia poc a la banda.
La importància del recorregut va quedar palesa amb l’entrada de Love of lesbian. Les cançons rodones dels lesbians es tornen esfèriques ara que el públic les coneix a la perfecció, i el concert va acabar amb entrega total i pels de gallina.

Jac Cirera.Últims comentaris

  • Abc: Interessant reflexió. ¡ Mira por dónde!
  • iiioxoiii: La imatge pels éssers humans és forma de reconeixement més important. Crec que el problema actual prové de...
  • Guillem: A la presidenta de la Fundació Macba, Ainhoa Grandes, que demana que es freni el “desnonament”...
  • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )