e ~ Esmorzar desembre'07: avantguarda musical al SXXI? | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar desembre’07: avantguarda musical al SXXI?

Escrit el 18/12/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno10Té sentit parlar d’avantguarda musical el SXXI?_18/12/07
Introduiex el tema: Víctor Nubla

“Té sentit parlar d’avantguarda musical al segle XXI? Demanem-nos si les velles paraules serveixen per a les coses noves, si les coses són noves i si el començament del segle XX s’assembla en alguna cosa al del segle XXI.”

Llegir capítol  “Té sentit parlar d’avantguarda musical?” del llibre Idees per la música:: 3 La música més enllà del comerç.

Àudio avantguarda musicalÚltims comentaris

  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )