e ~ Esmorzar novembre'07: la funció social de la música | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar novembre’07: la funció social de la música

Escrit el 27/11/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno11La funció social de la música_27/11/07
Introdueix el tema el Jaume Ayats, etnomusicòleg.

“Quan parlem de música, sovint ho fem des d’una abstracció del tot deslligada del perquè, com i quan fem servir la música en l’entorn social contemporani. Per a entendre quina varietat de vida social estem construint amb el pretext de “fer música”, cal entretenir-se a observar alguns dels valors i de les qualitats que atribuïm a cada tipus d’activitat musical. Esteu disposats a parlar-ne? O això ens farà reconsiderar molts elements de la nostra activitat sonora?”

Àudio la funciò social de la músicaÚltims comentaris

  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )