e ~ Esmorzar novembre'07: la funció social de la música | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar novembre’07: la funció social de la música

Escrit el 27/11/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno11La funció social de la música_27/11/07
Introdueix el tema el Jaume Ayats, etnomusicòleg.

“Quan parlem de música, sovint ho fem des d’una abstracció del tot deslligada del perquè, com i quan fem servir la música en l’entorn social contemporani. Per a entendre quina varietat de vida social estem construint amb el pretext de “fer música”, cal entretenir-se a observar alguns dels valors i de les qualitats que atribuïm a cada tipus d’activitat musical. Esteu disposats a parlar-ne? O això ens farà reconsiderar molts elements de la nostra activitat sonora?”

Àudio la funciò social de la músicaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )