Skip to content


~ Esmorzar octubre’07: música i ciència

Escrit el 30/10/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno12Ciència i música_30/10/07
Introdueix el tema el Josep Perelló

Vols saber què tenen a veure la música i els algoritmes? Vols parlar del silenci i de l’atzar en la música? Assabentar-te dels últims estudis neurològics que investiguen què ens passa al cervell quan escoltem música?

Transcripció sencera de l’esmorzar

Llegir capítol  “Harmonies entre música i ciència” del llibre Idees per la música:: 3 La música més enllà del comerç.Últims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )