e ~ Esmorzar octubre'07: música i ciència | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar octubre’07: música i ciència

Escrit el 30/10/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno12Ciència i música_30/10/07
Introdueix el tema el Josep Perelló

Vols saber què tenen a veure la música i els algoritmes? Vols parlar del silenci i de l’atzar en la música? Assabentar-te dels últims estudis neurològics que investiguen què ens passa al cervell quan escoltem música?

Transcripció sencera de l’esmorzar

Llegir capítol  “Harmonies entre música i ciència” del llibre Idees per la música:: 3 La música més enllà del comerç.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )