e Festival Hipersons 2002:: 26-12 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2002:: 26-12

Escrit el 13/09/2007 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Dijous 26 de desembre
Sala Zero. Tarragona.
Entrada: lliure
En col.laboració amb l’associació Anima’t

MOE

moeGrupo barcelonés de reciente formación, moe ofrece un pop-rock en inglés de marcado carácter personal: atmósferas sugerentes, medios tiempos melancólicos y momentos de sutil frescura pop, en los que la voz, suave, frágil y elegante, fluye junto a una sólida base rítmica y unas cuidadas melodías. El grupo está formado por Mónica Klamburg a la voz, Edu Hernández, -ex –Parkinson DC, ex –Peanut Pie, y componente de Gallygows-, voz y guitarra, Manu Ibarrechevea, batería, Eduardo Lamela, guitarra, Pablo Llach, piano, Pepe Amilibia, percusión y Larry Magrinyà, bajo. Con influencias que van desde la cadencia melancólica de Erik Satie, pasando por el pop en mayúsculas de Prefab Sprout y la sensibilidad sugerente en clave de bossa-nova-avantgarde de Sam Prekop y The Sea and Cake, hasta el pop más naïve (Eric’s Trip).


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )