e Festival Hipersons 2002:: 19-12 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2002:: 19-12

Escrit el 13/09/2007 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Dijous 19 de desembre
Sala Zero. Tarragona.
Entrada: lliure
En col.laboració amb l’associació Anima’t

TUESDAY AFTERNOON

tuesdayTuesday Afternoon no paran de sorprender a todos los que escuchan su disco de debut “Things To Do On A…”, editado por el nuevo sello Fork Series, y a los que han seguido sus vibrantes directos. De momento ya han teloneado a un buen puñado de grupos internacionales (Diamond Dogs, I Am Kloot, The Shining, Cousteau, Jay Farrar), han tocado junto a lo mejorcito de este país (Aina, Paul Fuster, Fine!, Atom Rhumba, Alan Boguslawsky, StandStill…) y están a punto de comenzar una gira por territorio español que les podría llevar a Francia e Inglaterra.

Tuesday Afternoon son sobre todo un grupo de canciones. Su primer trabajo está plagado de hits potenciales; desde el pelotazo inicial de “Shame, Shame, Shame”, a la más reposada pero con estribillo incendiario “Sixteen”, a las evocaciones americanas de “High & Dead” y las maravillosas baladas “Mountaintops” y “Lost & Found”. Por mucho que su líder se haya fogueado en los escenarios de Boston y Nueva York, Tuesday Afternoon son más que un puñado de influencias americanas, lo suyo es un rock personal que escapa a los tópicos del género.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )