Skip to content


~ Esmorzar setembre’07: música i poder

Escrit el 18/09/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno13Música i poder. “El poder de la música. La música del poder”_18/09/07

Introdueix el tema la Carmen Pardo, filòsofa.

“El poder de la música. La música del poder”, anuncia que tractarem d’abordar el tema des de dues perspectives com a mínim. Una, la capacitat transformadora inherent a la música. L’altra, l’ús que en fan els poder establerts de les capacitats de la música.

Transcripció sencera de l’esmorzar

Llegir capítol  “Música i poder” del llibre Idees per la música:: 3 La música més enllà del comerç.Últims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )