e Editorial (Nat 39) |Nativa
Skip to content


Editorial (Nat 39)

Escrit el 09/07/2007 per Jordi Oliveras a la categoria Editorial.
Tags:

Nat_39_jul07 Jordi Oliveras

Entre poc i massa

1 — Un amic em deia fa uns dies que tenia la sensació que “la gent cada cop sap menys què fa en aquest món”. És el que a vegades em passa amb la meva feina, on som nosaltres qui decidim què fer. Tot un privilegi però a l’hora tota una responsabilitat, per què et preguntes què pots fer per no omplir el món de més brossa. Es fan moltes coses, al món. Massa coses. Jo no crec que n’hi hagi tantes que valgui la pena fer, sense complicar-lo més. A sobre, molts mals del món venen més donats pel que es fa, que pel que que es deixa de fer. Això sí, si no fas, ve la mala consciència. Totes aquestes històries de que no pots passar per la vida sense deixar petjada. Necessites “fer coses”, inclús més enllà de la necessitat de guanyar-te la vida. Deu tenir a veure amb el que ens queda d’instint animal. En una altra conversa, la Carmen Pardo, filòsofa que ens ajudarà a pensar en el proper esmorzar de l’observatori sobre música i poder, em deia: “està ben vist dir que fas moltes coses, i el que hauria d’estar ben vist és poder dir que no fas res”.

2 — Deu ser l’estiu, si més no, el meu estiu, però estic una mica eixut d’idees. Tant, que per poc no ocupo aquest espai amb propaganda del proper Hipersons. “No estaria en la teva línia”, m’han avisa’t, amb raó. I he pensat que potser és més honrat deixar un trosset en blanc. Espero no marcar antecedent amb els col.laboradors de la revista,…

3 — “The Tall Men”, una de l’oeste. Un vaquer vinculat al seu sud rural, rivalitza amb un home de negocis del nord, per l’amor d’una dona que busca el seu lloc al món, i ella s’hi debat. Tot això, mentre passegen vaques. Rock & roll salvatge versus pop civilitzat. Classicisme o progrés. Natura i civilització. Hi ha gaire històries més a explicar?

https://jordioliveras.blogspot.com/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )