Skip to content


~ Esmorzar juny’07: música i religió

Escrit el 26/06/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

iconodesayuno14Música i religió_26/06/07
Introdueix el tema, Oriol Pérez i Treviño, musicòleg.

Si la música té la virtut de transportar-nos o donar-nos a conèixer altres móns als quals no accedim d’una altra manera, no deu ser una bajanada preguntar-se per la seva connexió amb la religió, que també es fa  preguntes sobre altres móns i altres vides. De fet, no descobrim res de nou: la història en va plena, de connexions entre el fet musical i les religions.

Transcripció sencera de l’esmorzar

Llegir capítol  Música i religió del llibre Idees per la música:: 3 La música més enllà del comerç.Últims comentaris

  • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos
  • tecasoft: la musica siempre vivira en nuestros corazones
  • Skum: A quina directora i a quines justificacions et refereixes? De la direcció del MACBA ara mateix s’en...
  • Nacho Pallàs Cardona: Primer de tot, les veïnes i a més els patrons del MACBA ja elideixen prou impostos que buiden...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )