e ~ Esmorzar maig'07: videoclips | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar maig’07: videoclips

Escrit el 03/05/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

iconodesayuno16Videoclips: Temps de canvis?_3/05/07

Introdueixen el tema Benet Roman, Pilar Sanz, Raul de Tena, Raul Cuevas i Andrés Pino.

Modera: Luís Hidalgo

La intenció és contrastar idees i realitats sobre els canvis (creatius, industrials, tècnics, conceptuals,…) que hi està havent en el món de la realització de vídeo-clips. Contrastar el punt de vista de realitzadors amb diverses experiències, parlar de les avantatges i inconvenients dels nous formats, saber alguna cosa de com ho veuen les discogràfiques,….Últims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )