e ~ Esmorzars maig’07: flamenc a Catalunya |Nativa
Skip to content


~ Esmorzars maig’07: flamenc a Catalunya

Escrit el 22/05/2007 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , , .

iconodesayuno15Flamenc a Catalunya, per a no iniciats_22/05/07
Diego Ruiz
Juanlu “El Canijo”

Una repassada ràpida al que hi ha i hi ha hagut al flamenc de Catalunya, i moltes preguntes: Què té el flamenc que no tinguin les altres músiques? Què te a veure amb la rumba i altres aproximacions mestisses? El flamenc mateix, és pur o mestís? Com pot sobreviure el flamenc en un entorn urbà?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )