e Del teixit dels somnis | Nativa
Skip to content


Del teixit dels somnis

Escrit el 04/12/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

La caixeta de Cabosanroque. L’Auditori, 2/12/06

Nou pel•lícules setanteres amateurs trobades al carrer són l’excusa per a uns músics per posar-se a confegir bandes sonores per a cadascuna. Sembla la sinopsi d’un film d’art i assaig, tanmateix és l’espectacle La Caixeta de Cabosanroque, que ha comportat dos anys de feina i col•laboracions. És una proposta lírica, que voreja el surrealisme i que, alhora, convida a la reflexió sobre el poder de la música sobre la imatge o com la segona ancora la primera. Part dels músics de Cabo comparteixen un enginy de l’artesania i la tècnica —la caixa de música de 27 metres cúbics— amb autòmats i instruments de fabricació pròpia en un concert mil•limetrat on la posada en escena i, fins i tot, la tensió teatral, són elements d’importància cabdal que separen el risc del desgavell. Un plaer per als sentits, una invocació a la fantasia, la música que ens agradaria que teixís els nostres somnis.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )