e Del teixit dels somnis | Nativa
Skip to content


Del teixit dels somnis

Escrit el 04/12/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

La caixeta de Cabosanroque. L’Auditori, 2/12/06

Nou pel•lícules setanteres amateurs trobades al carrer són l’excusa per a uns músics per posar-se a confegir bandes sonores per a cadascuna. Sembla la sinopsi d’un film d’art i assaig, tanmateix és l’espectacle La Caixeta de Cabosanroque, que ha comportat dos anys de feina i col•laboracions. És una proposta lírica, que voreja el surrealisme i que, alhora, convida a la reflexió sobre el poder de la música sobre la imatge o com la segona ancora la primera. Part dels músics de Cabo comparteixen un enginy de l’artesania i la tècnica —la caixa de música de 27 metres cúbics— amb autòmats i instruments de fabricació pròpia en un concert mil•limetrat on la posada en escena i, fins i tot, la tensió teatral, són elements d’importància cabdal que separen el risc del desgavell. Un plaer per als sentits, una invocació a la fantasia, la música que ens agradaria que teixís els nostres somnis.Últims comentaris

  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )