Skip to content


Peter Thompson + Blueberry Hill

Escrit el 19/11/2006 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Diumenge 19/11 – LLANTIOL. 19’30. Portes: 19’00.
Peter Thompson + Blueberry Hill.

Peter Thompson va néixer a Northumberland (Anglaterra) i la seva música sembla ser un reflex de la seva agitada biografia. De Londres a Madrid, de Madrid a Brighton; alcohol i drogues; un important contracte discogràfic trencat abans de publicar res; Londres de nou i fugida desesperada a València, per acabar a Barcelona, on resideix actualment des del 2000. Fa uns tres anys va començar a tocar a bars amb Nick Redel amb qui enregistra l’ep 6 fingers amb el seu propi segell, Cutlass. Ha començat tard en això de la música, però té històries per explicar, sentiments per compartir i cançons per emocionar amb el seu folk íntim i desgarrat.
Blueberry Hill parteixen de la tradició musica tradicional nord americana i del pop. The Band, The Jayhawks, Steve Earle o Ryan Adams són algunes de les referències inevitables quan es parla d’aquesta banda. Han compartit escenari amb Wilco i disc recopilatori amb Elvis Costello i Graham Parker. Thanks, el seu primer disc ha estat produït pel guitarrista de M-Clan Carlos Raya (productor també de Quique González i Antonio Vega) i s’ha masteritzat a Nashville..


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Rubén Martínez: Gracias por el comentario, Laura. No digo que sean agentes pasivos, sino que tienen una posición...
  • Laura: Tampoco podemos situar a los artistas, etc. como agentes meramente pasivos en estos procesos. En el caso de...
  • Daniel: Qué buen artículo. Ciertamente se ha hecho a veces una lectura cómoda de la situación y se ha utilizado el...
  • De gismana y que.: Si subes la colla, te oyen hasta los cantos de la barrica.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )