Skip to content


Peter Thompson + Blueberry Hill

Escrit el 19/11/2006 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Diumenge 19/11 – LLANTIOL. 19’30. Portes: 19’00.
Peter Thompson + Blueberry Hill.

Peter Thompson va néixer a Northumberland (Anglaterra) i la seva música sembla ser un reflex de la seva agitada biografia. De Londres a Madrid, de Madrid a Brighton; alcohol i drogues; un important contracte discogràfic trencat abans de publicar res; Londres de nou i fugida desesperada a València, per acabar a Barcelona, on resideix actualment des del 2000. Fa uns tres anys va començar a tocar a bars amb Nick Redel amb qui enregistra l’ep 6 fingers amb el seu propi segell, Cutlass. Ha començat tard en això de la música, però té històries per explicar, sentiments per compartir i cançons per emocionar amb el seu folk íntim i desgarrat.
Blueberry Hill parteixen de la tradició musica tradicional nord americana i del pop. The Band, The Jayhawks, Steve Earle o Ryan Adams són algunes de les referències inevitables quan es parla d’aquesta banda. Han compartit escenari amb Wilco i disc recopilatori amb Elvis Costello i Graham Parker. Thanks, el seu primer disc ha estat produït pel guitarrista de M-Clan Carlos Raya (productor també de Quique González i Antonio Vega) i s’ha masteritzat a Nashville..


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )