e Pau Riba i La Banda dels Lladres + Pau Riba i Mil Simones. Festival Hipersons. Sala Apolo, 3 novembre 06. | Nativa
Skip to content


Pau Riba i La Banda dels Lladres + Pau Riba i Mil Simones. Festival Hipersons. Sala Apolo, 3 novembre 06.

Escrit el 13/11/2006 per admin a la categoria ACTIVITATS D'INDIGESTIÓ.
Tags:

En Pau Riba sap com desfer la condició d’home estàtic a l’apropiar-se de la cita-tàctica d’apropar la muntanya… al mateix home.
Entre ales de papallona i sorolls de fireta, ens fica a la butxaca, com les rates a Hamelin. Una rua amb Mil Simones, enceta la festa Hipersons a la sala Apolo, un divendres 3 de novembre.
Mossegada ja la poma del poema, dalt l’escenari, esclata el musical de llauna elèctrica i alegria juganera. Grandiosa la interpretació de “Ja s’ha mort la besàvia”.
Diversió. Entreteniment. Espectacle i el primer acte conclou.
Mil Simones passen el relleu de la segona part a La Banda dels Lladres i l’acompanyament virtuós d’aquests músics que lidera Jaume Pla, a la contra del que indica el seu nom, li roben ben poc a les cançons. Aquí, les millors peces de Pau Riba creixen, sumen brillantor, vigor i temperament. I tot es torna més valent i, potser, un xic massa… seriós? Senyors, al popArb els vaig veure somriure més!
Repàs del Dioptria, Jo, la dona i el gripau, el Licors… Cançons d’efecte perenne. Resistents com les rialles i, a voltes, com cops de puny. I emprenem un viatge de la cançó de bressol a la lisèrgia més psicodèlica.
Cantem. Ballem. I la nit ens passa en un Sant Tiamén.
En Pau s’acomiada, descalç.
Inauguració exitosa del Festival Hipersons.
I músics i ell marxen contents.
De fet, com fem tots.Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )