Skip to content


Pau Riba i La Banda dels Lladres + Pau Riba i Mil Simones. Festival Hipersons. Sala Apolo, 3 novembre 06.

Escrit el 13/11/2006 per admin a la categoria ACTIVITATS D'INDIGESTIÓ.
Tags:

En Pau Riba sap com desfer la condició d’home estàtic a l’apropiar-se de la cita-tàctica d’apropar la muntanya… al mateix home.
Entre ales de papallona i sorolls de fireta, ens fica a la butxaca, com les rates a Hamelin. Una rua amb Mil Simones, enceta la festa Hipersons a la sala Apolo, un divendres 3 de novembre.
Mossegada ja la poma del poema, dalt l’escenari, esclata el musical de llauna elèctrica i alegria juganera. Grandiosa la interpretació de “Ja s’ha mort la besàvia”.
Diversió. Entreteniment. Espectacle i el primer acte conclou.
Mil Simones passen el relleu de la segona part a La Banda dels Lladres i l’acompanyament virtuós d’aquests músics que lidera Jaume Pla, a la contra del que indica el seu nom, li roben ben poc a les cançons. Aquí, les millors peces de Pau Riba creixen, sumen brillantor, vigor i temperament. I tot es torna més valent i, potser, un xic massa… seriós? Senyors, al popArb els vaig veure somriure més!
Repàs del Dioptria, Jo, la dona i el gripau, el Licors… Cançons d’efecte perenne. Resistents com les rialles i, a voltes, com cops de puny. I emprenem un viatge de la cançó de bressol a la lisèrgia més psicodèlica.
Cantem. Ballem. I la nit ens passa en un Sant Tiamén.
En Pau s’acomiada, descalç.
Inauguració exitosa del Festival Hipersons.
I músics i ell marxen contents.
De fet, com fem tots.Últims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )