Skip to content


Pau Riba a l’Hipersons, el 3/11. (Fotos de Joan Ramon Guzmán)

Escrit el 12/11/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
2 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. scaramouche says

    Compañeros aquí falta merchandishing. Jo no vaig poder venir però vaig enviar a dues emissàries que em van dir que el concert va ser fantàstic i que mereixia més públic. A ver si en la cumbre se nos ocurre algo.

  2. scaramouche says

    la cumbre de colaboradores, no se’m malinterpreti.Últims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )