e Nativa 35 /Nativa Nativa 35 /
Skip to content


Nativa 35

Escrit el 09/11/2006 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa35PDF: [Download not found]

Reportatge: Eleccions: la cançó del tibi dabo
Entrevista 1: Mr Hubba y El Mono Inventor
Entrevista 2: Pau Riba
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras), Comentaris al marge (Ramon Faura), Sacré! (Victor Nubla), Dos barcelonins a Madrid (Belly i Marc), Via Mail / Via Post, La Pregunta, Expert
Dossier: 10è Hipersons
Discos: Els Pets, Muzak, Praga, Los Glosters, Llibert Fortuny Electric Band, Emergents +Aprop, Anna Subirana i Joan Saura, La Célula Durmiente
Minicròniques: Casual, Llibert Fortuny Electric Band, The Walter Thompson Orquestra, Tres, Roger Mas, Facto Delafé, Mendetz, Le Pianc, Brazzaville, Le Petit Ramon & Les Filles del Pànic, Conxita, The CHeese, Mandalas, Aeropuerto
Notícies
Activistes: Carles FlaviàÚltims comentaris

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )