e Don Simón y el Mono Inventor | Nativa
Skip to content


Don Simón y el Mono Inventor

Escrit el 13/11/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

Mr. Hubba y el Mono Inventor
Don Simón y Telefunken
Llantiol, 12 de novembre, festival Hipersons

El petit teatre Llantiol era el lloc idoni per acollir la vetllada de l’Hipersons dedicada a la música de joguina. Primer vam riure amb els tarragonins Don Simón y Telefunken, que es van gastar el catxet en globus de colors i van posar-se el respectable a la butxaca amb presumptes cançons fineses (“tan petit com un petó”, ens va semblar sentir) i uns títols tan sorprenents com la seva proposta escènica, encantadorament caòtica. A la segona part, Mr. Hubba y el Mono Inventor ens van fer viatjar a una dimensió completament diferent, a la ratlla de la hipnosi, amb les atmosferes d’electrònica artesanal que podeu sentir al disc “Stargarder”. Però han de vigilar que no es perdi la màgia: Un benintencionat “gràcies” o un simple “bona tarda” pot fer que l’espectador es desperti del seu estat oníric i xoqui sobtadament contra el terra. Llavors, però, el simpàtic ninot Elmo ens arranca un somriure al ritme de “Shake, rattle and roll”. Marçal LladóÚltims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )