e (des)concert | Nativa
Skip to content


(des)concert

Escrit el 12/11/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

SYBIL VANE + LA CÉLULA DURMIENTE La [2] 27/10/06

Ordenar el concert de “millor a pitjor” no sembla una bona estratègia per a la presentació de “Turismo de interior”, el nou treball de les Sybil Vane. No va faltar públic ni claca però sí esperit riott. ¿Nervis? Tal vegada. Van defendre els temes amb poca convicció però esperem que el rodatge del disc en diferents escenaris ens permeti veure a unes Sybil Vane més poderoses de les que vam veure a la 2 de l’Apolo. Fidels tanmateix al seu estil, no defraudaran els seus seguidors amb “Turismo”, un treball on s’observa el creixement de la banda tant pel que fa a lletres com musicalment.
Respecte a Célula, van escalfar l’escenari amb un so prou convincent i una posada en escena a mig camí entre el punk i l’humor naïf. “Perverso Universo” és una bona proposta on el noise i el puntillisme pop es donen la mà d’una manera contradictòria però efectiva.
Junts o per separat esperem nous shows dels interfectes. I com deia algú que en sabia: “el pitjor dels somnis és que s’acaben acomplint”. Qui no en sap gaire afegeix: caldrà defensar-los.Últims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )