e Tòpics: l'hedonisme intrínsec de la música de ball | Nativa
Skip to content


Tòpics: l’hedonisme intrínsec de la música de ball

Escrit el 01/10/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

Mercat de Sant Antoni. Diumenge 1 d’octubre. Busco un maxi de Los Salvajes i topo amb els assajos de la segona edició de DJ’s Contra la Fam. Aprofito per escoltar unes proves de Get Gas. Un pensionista s’atura al meu costat. Es mira el cartell. Estic a punt d’establir conversa amb un (pre)històric del techno? Algun deixeble d’Stockhausen?
-“6 euros. Luego se lo quedan todo para ellos”.-. “Toma ya”, penso en el barceloní en què m’he criat. Afecta això als DJ’s o a la música en general?
Em sembla interessant que una de les escenes amb més poder de convocatòria es mulli per alguna causa: un centre de rehabilitació d’alcohòlics al barri de Gràcia.
DJ’s de totes els pelatges que ofereixen un 2×1: observar l’estat de l’escena a la ciutat (encara que hi hagi convidats) i ajudar gent que ho necessita. Per 6 euros.
Algú ha pensat que més d’un haurà currat la nit del dissabte?
Més info a: www.djscontralafam.orgÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )