e Més música i menys quotes |Nativa
Skip to content


Més música i menys quotes

Escrit el 19/10/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

CASUAL
13 d’octubre. Big Bang.
L’escenari va quedar-se petit per Mon a la Cova, vocalista de Casual, un grup de rock obscur que acaba de treure el seu primer EP no auto-editat (La nova medicina) al ressuscitat segell Flor y Nata.
La data, el lloc, el gènere i la pausa causada per la irrupció de la urbana van ser els elements que van donar el toc underground a un grup que, a banda de sonar impecable —en un escenari com el menjador de casa—, desperta interès fora de les nostres fronteres. Com sempre, Alemanya —país que catalitza el darkie, gòtic, sinistre, o com se li vulgui dir, en l’àmbit europeu— és d’on surten els segells que han inclòs temes de Casual en compilatoris.
No els falta talent ni actitud sinó una audiència/mercat menys preocupats perquè es canti (o no) en català.
Més info a: https://www.casual-barcelona.com/


2 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Anonymous says

    Jo soc partidari de que cada cosa es canti en l’idioma que toca (a menys que siguis excepcionalment brillant). Els vaig veure fa anys i encara no m’he recuperat de l’experiència, espero que hagin pulit el seu directe.

  2. scaramouche says

    Sens dubte, el directe està bé. Tot i així t’he de dir que pateixen de certs tics, especialment el de barrejar raphael i iggy pop en la performance. Evidentment, jo també sóc partidària de que cadascú canti en l’idioma que vulgui però de vegades penso que hi ha vegades que s’exclouen propostes sistemàticament només per l’idioma. I no té res a veure amb cap militància.
    salutÚltims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )