e La música com a joc. | Nativa
Skip to content


La música com a joc.

Escrit el 08/10/2006 per Jordi Oliveras a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

THE WALTER THOMPSON ORQUESTRA
8 d’octubre. LEM. Biblioteca Jaume Fuster. Barcelona.
Qui ho diu que l’experimentació és cosa d’expertes minories? Diumenge pel matí, en una biblioteca, concert multi-generacional, pel que fa al públic, i també pel que fa als músics de l’escenari, on es sumaven el saber fer de Walter Thompson, alguns músics de mires obertes d’aquí, l’actor Arnau Vilardebó, i una fantàstica banda valenciana d’alumnes d’ESO. Per jugar amb la música. Tots ho vam passar bé. I el resultat musical, impecable. Passar-ho bé i bona música hauria d’anar sempre junt.Últims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )