e Concert de Mendetz. | Nativa
Skip to content


Concert de Mendetz.

Escrit el 23/09/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

MENDETZ
22 de setembre. BAM. Pça de Joan Coromines. Barcelona.

“Peròs”: El caràcter tan “del moment” de la proposta. La seva música encaixa sense gaire fissures en el post-punk ballable. “Pros”: El poc temps que han trigat en tenir un espectacle digne. La forta assistència de públic per veure’ls (el BAM compleix la seva funció!). El concert va ser una festa agradable. Altres: L’amabilitat d’un dels cantants, agraint que el públic hi anés malgrat l’amenaça de pluja, i dedicant una cançó als pares del grup. I a mi que m’havien dit que tenien un punt gamberro!
Entrevista de Xavi Guillaumes a Nativa 31Últims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )