Skip to content


Concert de Mendetz.

Escrit el 23/09/2006 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

MENDETZ
22 de setembre. BAM. Pça de Joan Coromines. Barcelona.

“Peròs”: El caràcter tan “del moment” de la proposta. La seva música encaixa sense gaire fissures en el post-punk ballable. “Pros”: El poc temps que han trigat en tenir un espectacle digne. La forta assistència de públic per veure’ls (el BAM compleix la seva funció!). El concert va ser una festa agradable. Altres: L’amabilitat d’un dels cantants, agraint que el públic hi anés malgrat l’amenaça de pluja, i dedicant una cançó als pares del grup. I a mi que m’havien dit que tenien un punt gamberro!
Entrevista de Xavi Guillaumes a Nativa 31Últims comentaris

  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )