e Acció i web de TRES | Nativa
Skip to content


Acció i web de TRES

Escrit el 27/09/2006 per Jordi Oliveras a la categoria Re-Visions.
Tags: .


TRES
25 de setembre. Pça de Sant Felip Neri. Barcelona.

El 8è “còctel silenciós”, va constituir una experiència que em recordava alguns moments de silenci en esglésies. En el silenci consensuat tot és un succés. En ocasions, provocat per elements previstos, com l’aigua de la font de la plaça o el so de les tubes, i en altres, accidentals, com Els Segadors cantats en una plaça veïna, el molest “soroll visual” ocasionat per les llums de les càmeres, o el moment de moviment dels arbres de la plaça pel vent. Imprescindible el recull de textos de la seva web: https://elsilencio.com. Foto de JR.Guzmán.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )